Augusztus végén volt a 20 éves érettségi találkozónk.Nagyon vártam,hiszen sokakat az előző találkozó óta nem láttam.Na,persze azért a többségről lehetett tudni,mit csinálnak éppen,mert fent vannak az iwiwen.De azért a személyes találkozás az más.

Nagy élmény volt,néhányan hiányoztak,volt aki jobban,volt,aki kevésbé.De alapvetően nem volt köztünk nagy széthúzás a gimis évek alatt sem,mert elég homogén volt az osztály összetétele.Nálunk nem volt ügyvéd-vagy orvosgyerek az osztályban,persze volt olyan tanár aki ezért utált nálunk tanítani.

Jó volt az "osztályfőnöki óra",mindenki elmondta,mi történt vele az elmúlt 5 évben.

Aztán osztályunk motorja,Andi elővett egy faxon küldött 5 oldalas levelet és felolvasta Lóci (a legmagasabb fiú volt az osztályban)levelét az osztálynak.Azt írta,lelkileg nincs olyan állapotban,hogy eljöjjön...A levél többi része a gimis emlékekről szólt,amiken nagyon jókat nevettünk.

Lóci a vacsorán már ott volt,elmentek érte a fiúk és elhozták...

Azt hiszem nem kell magyaráznom,miért volt a legjobb közössége a 20 évvel ezelőtt Baján érettségizett III.Béla Gimnázium IV.c osztályának.

Míg el nem felejtem,Bajnai Gordon neve is szóba került,hiszen ő volt negyedikesként akkoriban a diákság vezére a gimiben.De azért nem magasztaltuk az egekig...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr211361399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása